Kontakt

Bestil program

Klagemuligheder

Tilmelding

Firmaets og dets historie

Tidligere års introduktioner

Faglige rejseledere:
 
  Erik Gøbel
 
  Hans Jørgen Frederiksen
 
  Line Palle Andersen
 
  Flemming Ytzen
 
+

DANSK VESTINDIEN

Seniorforsker, cand. mag. Erik Gøbel

25. marts-7. april 2019 (14 dage)DENNE REJSE ER NU UDSOLGT !! - MEN DE ER VELKOMMEN TIL AT RINGE IND OG KOMME PÅ VENTELISTEN - DER KAN JO KOMME AFBUD !!

REJSEN ER PÅ PROGRAMMET IGEN I FORÅRET 2020 - DE ER VELKOMMEN TIL ALLEREDE NU AT SENDE OS EN MAIL FOR AT FÅ DET NYE KATALOG TILSENDT, NÅR DET UDKOMMER.Atter i år har vi fornøjelsen at præsentere vor traditionsrige rejse til „Dansk Vestindien" i Caraibien.
Det caraibiske Hav, så blåt, som havde nogen hældt farve i vandet, så varmt som en edderdunsdyne - det er herfra Golfstrømmen kommer - så tillidvækkende roligt med store, dovne dønninger under den høje sol.
I land - hvide huse med verandaer og persienner, himmelsenge og gyngestole af Cuba-mahogni, engang herskabshjem for cigarrygende, whist-spillende plantere, handelsmænd og guvernører; grønt buskads - det er aldrig set grønnere - med røde, blå, gule og lilla blomster. Farverne er voldsommere her - kontrasterne stærkere og dybere, end de opleves under vore blege himmelstrøg.
Og befolkningen er stadig sort. De taler amerikansk; men de ældste blandt dem kan stadig sige: „I was a born Dane". Dette er rammerne omkring vor rundrejse på de tidligere Dansk Vestindiske Øer: St. Croix, St. Jan og St. Thomas - en rundrejse i fortid og nutid, i historie, myter og virkelighed.
Colombus var her, Sir Francis Drake var her - og flere af de mest berygtede sørøvere. Danskerne - bl.a. Peter von Scholten - var her - og det er ikke mindst denne fjerntliggende del af vor egen historie og de spor, den har sat sig på øerne, som rejsen vil beskæftige sig med.
Øernes righoldige og farverige historie kræver en rejseleder, der mestrer at fortælle fængslende og levende - og dette gør Erik Gøbel til fulde.

VIETNAM - SYDØSTASIENS SMUKKE FABELDYR.

"FRA LUCCA TIL BILBAO"

"JAPAN - MYTERNES OG LEGENDERNES LAND"