Kontakt

Bestil program

Klagemuligheder

Tilmelding

Firmaets og dets historie

Tidligere års introduktioner

Faglige rejseledere:
 
  Erik Gøbel
 
  Hans Jørgen Frederiksen
 
  Flemming Ytzen
 
  Thomas Heine Nielsen
 
+

"KINA - DRAGENS RIGE"

Flemming Ytzen

2.-15. maj 2020 (14 dage)

Kina - fra urgamle dynastier til globaliseringens dynamo.

Tag med Eirby Historiske Rejsemål og Kina-kenderen Flemming Ytzen som faglig rejseleder på en rundrejse i det fascinerende Kina.
Kom tæt på den urgamle civilisation og det nye fremstormende Kina på denne spændende rundrejse til Beijing, Xian, Luoyang, Nanjing, Suzhou og Shanghai.
En panda er som bekendt den særlige bjørne-art, som er blevet Kinas nationaldyr, nærmest et rigsvåben med pels og på fire ben. At lade et kæledyr være symbolet på en stormagt, der lige om lidt er en supermagt, forekommer uvirkeligt.
For Kinas historie repræsenterer en masse voldsomt og brutalt (sultkatastrofer, borgerkrig, undertrykkelse af mindretal) men også en hel del positivt, som peger ind i en ny fremtid: effektiv bekæmpelse af fattigdom, skabelse af en gigantisk middelklasse med velstand og købekraft, teknologisk forspring (Huawei!) og fornyelse.
Mange kan ikke rumme den modsætning. Erkendelsen af den komplicerede kinesiske virkelighed indfinder sig først, når man har været der og brugt sin nysgerrighed og videbegærlighed.
Kina er mirakel og mareridt på samme tid. Der er sket kolossale forandringer siden Irma-butikkerne og Magasin solgte Mao-sutsko og Kina-cykler i 1970’erne. I dag er titusinder af danskere ejere af en Huawei-mobiltelefon. Vi tør knapt tænke tanken til ende, men måske er Kinas århundrede allerede begyndt.
Eirby Historiske Rejsemål har sammensat en enestående rejse til Riget i Midten, menneskehedens ældste kontinuerlige civilisation. Vi lægger os i sporene fra de årtusindgamle dynastier til nutidens økonomiske dynamoer.


"DET BYZANTINSKE GRÆKENLAND"

„DET KLASSISKE GRÆKENLAND“

"JAPAN - MYTERNES OG LEGENDERNES LAND"

SANTIAGO DE COMPOSTELA