Kontakt

Bestil program

Klagemuligheder

Tilmelding

Firmaets og dets historie

Tidligere års introduktioner

Faglige rejseledere:
 
  Erik Gøbel
 
  Hans Jørgen Frederiksen
 
  Line Palle Andersen
 
  Flemming Ytzen
 
  Søren Mentz
 
+

MALAYSIA & SINGAPORE

Ph.d. i historie. Søren Mentz

7.-20. marts 2020 (14 dage)At bo på Raffles Hotel og nyde en Singapore Sling i baren er som et øjeblik i en svunden tid. Europæernes tilstedeværelse i Sydøstasien begyndte med Afonso de Albuquerques erobring af Malacca i 1511. Senere kom hollænderne til i jagten på krydderier, og i begyndelsen af 1800-tallet satte briterne sig på området. Stamford Raffles grundlagde Singapore, der hurtigt blev en moderne handelsby, og Singapores fæstning var det britiske imperiums militære bastion i regionen, indtil japanerne løb den over ende i 1942.
Denne rejse er ikke kun en fantastisk tur gennem den europæiske kolonihistorie, den tilbyder også et kulturmøde af de helt store. På Malacca-halvøen har købmænd udvekslet varer i århundreder, og de gamle byer Malacca og Georgetown/Penang vidner om kulturel forskellighed. Der er portugisiske, hollandske og engelske levn, og så er der kinesiske og indiske bydele. Malaysia er en kulturel smelteovn, med kirker, moskeer og templer. Derfor er de to byer naturligvis på UNESCOs verdensarvsliste. I Kuala Lumpur og Singapore følger vi europæernes spor og får et glimt af fremtiden, hvor Asiens indflydelse vokser.
Fra high tea og scones i Cameron Highlands til Chili Crab i Singapore. Turen byder også på enestående kulinariske oplevelser fra det malaysiske, indiske og kinesiske køkken.
Velkommen på en uforglemmelig rejse gennem verdenshistorien, hvor alle sanser bliver stimuleret, og hvor vi dykker ned i forholdet mellem Øst og Vest.VIETNAM - SYDØSTASIENS SMUKKE FABELDYR.

"FRA LUCCA TIL BILBAO"

"JAPAN - MYTERNES OG LEGENDERNES LAND"

MALAYSIA & SINGAPORE

"DANSK VESTINDIEN"

SANTIAGO DE COMPOSTELA

"DET BYZANTINSKE GRÆKENLAND"