Kontakt

Bestil program

Klagemuligheder

Tilmelding

Firmaets og dets historie

Tidligere års introduktioner

Faglige rejseledere:
 
  Erik Gøbel
 
  Hans Jørgen Frederiksen
 
  Line Palle Andersen
 
  Flemming Ytzen
 
  Søren Mentz
 
+

SANTIAGO DE COMPOSTELA

Lektor, mag. art. Hans Jørgen Frederiksen

21.-31. maj 2020 (11 dage)


DENNE REJSE ER NU UDSOLGT !! - men De er velkommen til at rette henvendelse til os og komme på ventelisten til rejsen - der kan jo komme afbud !!


For ca. 1200 år siden skal kejser Karl den Store have haft en åbenbaring, hvori han så ”en vej af stjerner”, der førte fra Friesland og sydpå over Pyrenæerne helt ud til det fjerne Galicien i det nordvestlige Spanien. I det mindste siden kejser Karls tid har man ment, at apostlen Jakob den Ældre ligger begravet i den by, der efter ham har fået navnet Santiago de Compostela.
Især fra det 11. århundrede, da der for alvor kom gang i den kristne tilbageerobring af det maurisk dominerede Spanien, er pilgrimme i hobetal strømmet til apostelgraven, der med Jerusalem, Rom og Canterbury hørte til kristenhedens allervigtigste valfartsmål.
Denne rejse vil følge i disse pilgrimmes fodspor.
Vi følger én af middelalderens fire franske hovedruter fra Le Puy over Espalion, Estaing, Conques og Moissac til Pyrenæerne.
Fra Roncevalles-passet nær den fransk-spanske grænse fortsætter vi via Puenta la Reina, Torres del Rio, Burgos, Fromista, Leon, Astorga og Cebrero til Santiago. Det er en rute, der, for den opmærksomme rejsende, kilometer for kilometer leder tankerne hen på fromme pilgrimme, eventyrlystne riddere og betydningsfulde historiske begivenheder.
Og som noget af det mest fascinerende: Langs hele vejen fra Le Puy til Santiago - med en lille afstikker til Oviedo - ligger pragtfulde kirker, klostre, borge, broer og andre bygningsværker som perler på en snor i enestående smukke landskaber. Rejsen er tilrettelagt således, at vi flyver ud til Lyon og hjem fra Santiago de Compostela.


VIETNAM - SYDØSTASIENS SMUKKE FABELDYR.

"FRA LUCCA TIL BILBAO"

"JAPAN - MYTERNES OG LEGENDERNES LAND"

MALAYSIA & SINGAPORE

"DANSK VESTINDIEN"

SANTIAGO DE COMPOSTELA

"DET BYZANTINSKE GRÆKENLAND"