Kontakt

Bestil program

Klagemuligheder

Tilmelding

Firmaets og dets historie

Tidligere års introduktioner

Faglige rejseledere:
 
  Erik Gøbel
 
  Hans Jørgen Frederiksen
 
  Line Palle Andersen
 
  Flemming Ytzen
 
  Søren Mentz
 
+

VERDENSKUNST I FIRENZE

Lektor, mag. art. Hans Jørgen Frederiksen

27. april-5. maj 2019 (9 dage)DER ER BLOT 2 PLADSER TILBAGE PÅ DENNE REJSE !!


Hvad Rom er for barokken og Paris for den tidlige modernisme, kan Firenze uden overdrivelse siges at være for renæssancen: Kunstens hovedstad. Her virkede billedkunstnere, arkitekter og forfattere som Giotto, Dante, Masaccio, Fra Angelico, Brunelleschi, Donatello, Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Raphael og mange mange andre gennem byens storhedstid fra det 14. til det 16. århundrede.
Over alt i Firenze vidner kirker, klostre, paladser og museer om en epoke, hvor en fabelagtig kulturel aktivitet udfoldede sig i en uovertruffen forening af store kunstnere og entusiastiske mæcéner.

Vi bor under hele turen i Firenze, og bortset fra en enkelt dags udflugt i det dejlige toscanske landskab tilbringer vi også alle dagene byen. Vi bor centralt, og da afstandene imellem de vigtigste lokaliteter i den historiske bykerne er ganske små, kan vi ubesværet bevæge os omkring til fods.
Vi besøger kirker som Santa Maria Novella, Santa Croce, San Giovanni in Fonte og Domkirken; klostre som San Marco og Sant’Apollonia; billedkunstmuseet Galleria degli Uffizi og meget andet.


VIETNAM - SYDØSTASIENS SMUKKE FABELDYR.

"FRA LUCCA TIL BILBAO"

"JAPAN - MYTERNES OG LEGENDERNES LAND"

MALAYSIA & SINGAPORE

"DANSK VESTINDIEN"

SANTIAGO DE COMPOSTELA

"DET BYZANTINSKE GRÆKENLAND"