Kontakt

Bestil program

Klagemuligheder

Firmaets og dets historie

Tidligere års introduktioner

Faglige rejseledere:
 
  Hans Jørgen Frederiksen
 
+Hans Jørgen Frederiksen

Født 1950, mag.art. i kunthistorie 1977. Er lektor i kunsthistorie ved Århus Universitet og varetager desuden en omfattende foredragsvirksomhed.
Er forfatter til en lang række tidsskriftsartikler og bøger, bl.a.. ”Troens Billeder”, bind 1 af Fogtdals ”Ny Dansk Kunst-historie”, ”Det levende lys. Billeder af Hildegards visioner” og ”Den katolske Kirke i kunstens spejl”.
Medarbejder ved ”Den Store Danske Encyklopædi”.
Hans Jørgen Frederiksen har ledet rejser til mange europæiske lande og har for EIRBY * HISTORISKE REJSEMÅL været rejseleder til Italien (”Fra Latium til Lombardiet”, "Middelalderens Rom", Sicilien, "Verdenskunst i Firenze", ”Fra Venedig til Urbino” og "Normannernes syditalienske rige"), Frankrig (”De nordfranske Katedraler" og "Fra Bourgogne til Ile-de-France"), Frankrig/Belgien ("Hertugernes Burgund og Flandern"), Spanien (”Madrid, Toledo, Avila og Segovia”), Grækenland (”Det byzantinske Grækenland”), Grækenland/Tyrkiet ("Det byzantinske Rige"), England ("Fra Lindisfarne til Westminster"), USA ("Verdenskunst i New York") samt på rejserne "Santiago de Compostella", "Fra Lucca til Bilbao", "Verdenskunst i Paris og London" og "Fra Canterbury til Rom". 

 
 
 
 
 
 
 
 

"SANTIAGO DE COMPOSTELA"
"FRA BOURGOGNE TIL ÎLE-DE-FRANCE"
"VERDENSKUNST I FIRENZE"
MADRID, TOLEDO, AVILA OG SEGOVIA


"SANTIAGO DE COMPOSTELA"

"DET BYZANTINSKE GRÆKENLAND"

"FRA BOURGOGNE TIL ÎLE-DE-FRANCE"

MADRID, TOLEDO, AVILA OG SEGOVIA